Lajme flash

Preambul

Qeveria angazhohet të garantojë një mjedis të shëndetshëm për qytetarët, ta ruajë atë(...)

Preambul
Pyjet
Pyjet

Do të hartohet e miratohet strategjia kombëtare për menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve pyjore

Biodiversiteti dhe Zonat e Mbrojtura

Falë pozicionit gjeografik dhe shumëllojshmërisë së ekosistemeve në vendin tonë gjenden 3,200 specie(...)

Biodiversiteti dhe Zonat e Mbrojtura
Shërbime dhe Transparencë
Shërbime dhe Transparencë

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë,(...)

Ujë dhe Ajër

Një përkujdesje e veçantë do t'i kushtohet lumenjve, liqeneve dhe burimeve të tjera ujore

Ujë dhe Ajër

Kalendari Mjedisor & Aktivitete

Kalendari Mjedisor & Aktivitete

Ditët mjedisore të miratuara dhe aktivitete

më shumë
Shpenzimet

Shpenzimet

Shpenzimet

më shumë
Sistemi i Informacionit Mjedisor

Sistemi i Informacionit Mjedisor

Projekt i perpunimit te lejeve mjedisore dhe aksesimi nga publiku i interesuar

më shumë
E - Albania

E - Albania

Portali qeveritar i shërbimeve

më shumë

Video

Foto

Dita e Tokës, Ministri Koka bashkëbisedim me nxënës të shkollave

Dita e Tokës, Ministri Koka bashkëbisedim me nxënës të shkollave

Në kuadër 22 prillit, Ditës së Tokës, nxënës të klasave të katërta, vizituan Ministrinë e Mjedisit. Pasi panë nga afër ambjentet e ministrisë, dhe u njohën me projektet e punën e Ministrisë së Mjedisit nxënësit u pritën edhe nga Ministri i Mjedisit, Lefter Koka
Shih foto galeri
Dita Botërore e Mjedisit!

Dita Botërore e Mjedisit!

Në kuadër të Ditës Botërore të Mjedisit, Ministri i Mjedisit Z. Koka inauguroi fillimin e punimeve për rehabilitimin e Kodrës Vilë në qytetin e  Durrësit. Klikoni më shumë për të parë foto nga(...)

më shumë