Konkursi për Organizimin e Festave Lokale

Konkursi “Festat Lokale” është një konkurs që nxit idetë e reja dhe inovative në fushën e turizmit, dhe ofron mundësi … Continue reading Konkursi për Organizimin e Festave Lokale