Biodiversiteti dhe Zonat e Mbrojtura

Falë pozicionit gjeografik dhe shumëllojshmërisë së ekosistemeve në vendin tonë gjenden 3,200 specie(...)

Biodiversiteti dhe Zonat e Mbrojtura
Pyjet
Pyjet

Do të hartohet e miratohet strategjia kombëtare për menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve pyjore

Trego Fytyrën e Korrupsionit!

Denonco të padukshmen krejt të dukshme

Trego Fytyrën e Korrupsionit!
Shërbime dhe Transparencë
Shërbime dhe Transparencë

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë, shërbime(...)

Konsultimi i Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim

Njoftim për konsultimin tematik  Rritja përmes përdorimit të qëndrueshëm të burimeve dhe(...)

Konsultimi i Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim

Mjedisi Im

Mjedisi Im

Denonco Online për çdo shkelje mjedisore

më shumë
E - Albania

E - Albania

Portali qeveritar i shërbimeve

më shumë
+355 69 93 77771

+355 69 93 77771

Shërbime ndaj qytetarit

më shumë

Video

Foto

Transport Inteligjent - Ekonomi e fortë

Transport Inteligjent - Ekonomi e fortë

Kontribuo edhe ti për Mjedisin. Ec – pedalo – përdor transportin publik!
Shih foto galeri