Video

Ministri i Mjedisit Koka intervistë ekskluzive për TVSH në lidhje me ndotjen e bregdetit të Durrësit
24 Nëntor 2015

Nje nga shqetesimet qe ka alarmuar politiken shqiptare, median dhe qytetaret ka qene ajo e ndotjes se bregdetit te Durresit. Per kete, Ministri i Mjedisit, Lefter Koka propozon nje takse per te gjitha tonazhet qe arrijne ne Portin e Durresit pasi kjo eshte menyra qe te mos kete ndotje ne bregdet. Ne nje interviste ekskluzive per TVSH, Ministri Koka u prononcua edhe per krijimin e moratorimit te pyjeve dhe aplikacionin me te ri qe vezhgon shkelesit per trafikimin e lendeve drusore.

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=pLsUtsNsFnw

Download
Rikthimi i Jetës
26 Qershor 2015

Rikthimi i Jetës

më shumë
Prezantimi TAIEX
19 Nëntor 2013

Prezantimi TAIEX

më shumë