Fjala e plotë e Ministrit të Mjedisit z. Lefter Koka në Prezantimin e “Programi Strategjik i Zonave të Mbrojtura(...)

Postuar më: 19 Nëntor 2015
Të nderuar Ambasadorë, Të nderuar Deputetë, Të nderuar Donatorë, Të nderuar Pjesëmarrës, Vetëm shtatë muaj më parë Qeveria Shqiptare vendosi të krijonte Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura (AKZM). Me ngritjen e saj u konkretizua kështu vizioni, politika dhe vullneti i Ministrisë së Mjedisit, për të ngritur në një tjetër nivel menaxhimin e këtyre zonave

Dita Kombëtare e Shërbimit Pyjor

Postuar më: 29 Janar 2015